HondenPage baasje Thea en de viervoetertjes

Over Thea en de viervoetertjes

honden foto van Thea en de viervoetertjes Hallo ik ben Thea en een hondenliefhebber in hart en nieren, mijn hondjes zijn m'n alles en de meeste zijn Golddust Yorkies.
Ik heb 11 hondjes en dat vind even wel genoeg :-D. Ik heb een hobbykennel van Pride of Heaven en krijg zo af en toe een nestje. Het zijn 2 meisjes Golddust en Biewer en straks 2 Golddust jongens, de rest zijn allemaal familiehondjes en geholpen.

Ik heb een website die ik actueel houd.
Golddust en Biewer Yorkshire Terriër hobbykennel van Pride of Heaven

Krabbels aan Thea en de viervoetertjes

honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 25 augustus om 14:46
Oeh, ik vind Benjamin echt een schatje!!
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 30 november om 18:27
Thea zit net je stukje te lezen over Tarek, verschrikkelijk zo je hond kwijt te raken maar wel gelukkig dat je weet wat er is gebeurd en dat je hem hebt gevonden.Dat geeft inderdaad rust.Wens je heel veel sterkte met het gemis en kracht om het verdriet een plekje te geven. R.I.P. Tarek.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Thea en de viervoetertjes heeft 83 ontvangen.

Berichten en online status
Thea en de viervoetertjes was voor het laatst online 3 jaar, 8 maanden, 1 weken, 4 dagen, 9 uur, 51 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^